ADAM's CURSE dağıtımı BAŞLADI

DAĞITIM BAŞLADI:
Bugün Adam's Curse crowdfunding ve ön sipariş dağıtımı resmen başladı!
Dün tüm siparişlerinizi teslim ettik ve kargo şirketi 15.000’den fazla paketinizi güvenli şekilde aldı ve işlemeye başladı!
Kargo şirketi, paket sayısının çok yüksek olması nedeniyle işlem, belge doğrulama ve fiziksel gönderim için yaklaşık 20 ek iş gününe ihtiyaç duyacağını bildirdi.
Paketler yaklaşık 25 Şubat’tan itibaren gönderilmeye başlayacak.
Bu tarihten itibaren tahmini teslim süresini ülkenize göre hesaplamalısınız.
1. Paketiniz kargo şirketi tarafından fiziksel olarak kaydedildiğinde, sistemimizden “Gönderim için hazırlanıyor” durumunu içeren bir onay e-postası alacaksınız.
Bu durum necrostorm.com’daki beta Private Control Panel’inizde de görünecek.
2. Paketiniz fiziksel olarak gönderildiğinde, yaklaşık 25 Şubat civarında, tüm gönderim ayrıntılarını içeren bir bildirim e-postası alacaksınız.
Takipli gönderim satın aldıysanız veya buna hak kazandıysanız, bu e-posta takip kodunuzu da içerecek.
Bu durum necrostorm.com’daki beta Private Control Panel’inizde de görünecek.
HALKA AÇIK YAYIN TARİHİ
Crowdfunding destekçilerinin ve ön sipariş müşterilerinin filmi normal müşterilerden önce alıp izleyebilmesi için halka açık yayın tarihini 27 Şubat 2026’ya taşıdık.
Bu karar, normal müşterilerin ürünü bugün satın alıp, yeni siparişler tek tek gönderileceği için, sizden önce alabileceği paradoksal durumu önlemek için alındı.
Bu ek çabayı takdir edeceğinizi umuyoruz; bizim için gerçek bir maliyeti var ve yalnızca siz destekçileri ve ön sipariş müşterilerini hayal kırıklığına uğratmamak için yapılıyor.
FRAGMAN
Fragman 26 Şubat’ta yayınlanacak.
Sosyal medyada ve günlük hayatta aşırı miktarda içerik nedeniyle dikkat süresi çok kısa olduğundan, fragmanı çıkış tarihinden çok uzak bir zamanda yayınlamak, resmi çıkıştan sonra satın almayı tercih eden büyük müşteri kitlesi tarafından unutulma riski taşır ve stüdyomuza daha da zarar verir.
VOD
VOD bölümü henüz hazır değil. Tahmin edebileceğiniz gibi, etkili bir korsanlık önleme sistemi ve çok yüksek sayıda eşzamanlı izleyiciyi kaldırabilecek bir yayın hizmeti oluşturmak kolay değildir.
Bununla birlikte yayın hizmeti neredeyse tamamlandı ve filmlerimizin yasa dışı paylaşımından kaynaklanan ek ekonomik zararları önlemek için birkaç test daha yapmamız gerektiğinden 20/25 Şubat civarında yayınlanacak.
%100 doğrudan satışlara güveniyoruz ve yasa dışı streaming stüdyomuza doğrudan ekonomik zarar verir; bu, paramızın çalınmasına eşdeğerdir.
VOD bölümü aktif olduğunda, yayın platformumuza nasıl erişeceğinize dair basit talimatlar içeren bir e-posta alacaksınız.
SORULAR VEYA ŞÜPHELER
15.000’den fazla müşteri olduğunuz için sizden nazikçe şunları rica ediyoruz:
1. Bu gönderide zaten yanıtlanmış ve açıklanmış soruları sormayın.
2. Sosyal sayfalarımızda soru sormayın.
Yanıtlanmamış bir şüpheniz varsa bize [email protected] adresinden ulaşmalısınız.
Sosyal sayfalarda yayınlanan veya bu makalede zaten yanıtlanmış destek talepleri kaçınılmaz olarak görmezden gelinecektir.
NECRO kalın... ve STORM gelene kadar bekleyin
